Cookie instellingen
We gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website accepteer je ons privacybeleid.
Neem contact met ons op

over ons

Elke opdracht grijpen we met evenveel enthousiasme aan. Dankzij onze passie voor webdesign kunnen we jouw verhaal op een onvergetelijke manier aan de wereld laten zien.

WEBDESIGN IS ONZE PASSIE

Details doen ertoe

In 2021 is BearlyBrave opgericht door Sebastiaan van der Schoor, een ervaren digital designer. BearlyBrave is werkzaam door heel Nederland, en toch is het een kleinschalige studio. En dat is een voordeel. We houden de lijnen kort, maken duidelijke afspraken en schakelen snel: een must voor een ideale samenwerking. Het eindproduct is altijd van hoge kwaliteit. Zowel visueel als in gebruiksgemak. Details doen ertoe, vinden wij.

in een notendop
Ons DNA

dit zijn onze waarden

waardE  |

01

We gaan voor bijzonder

Ieder merk heeft een eigen verhaal en daarbij past een uniek webdesign van hoge kwaliteit. Functioneel, interactief en vooral bijzonder, daar gaan we voor.

waardE  |

02

We zijn transparant

Transparantie is een voorwaarde voor een fijne samenwerking. Zodat je weet wat we aan het doen zijn en wanneer je resultaat ziet. Heldere afspraken, korte lijnen.

waardE  |

03

We maken plezier

Cliché, maar hartstikke waar: wij hebben van onze passie ons werk gemaakt. Websites maken doen we met superveel plezier en dat zie je terug in het eindresultaat.

waardE  |

04

We zijn precies

Niets zo belangrijk als oog voor detail. We zijn continu op jacht naar nóg mooiere oplossingen en durven te gaan voor perfectie.

Ons DNA
Waar we voor staan

meet the bear

Portretfoto van oprichter BearlyBrave, Sebastiaan van der Schoor

Muziek geeft zijn creatieve proces een boost 🎧

Geef hem een bal en hij weet te scoren ⚽

Sebastiaan

Creative director BearlyBrave

Sebastiaan

Gaat altijd voor het wow-effect

Oprichter van BearlyBrave en hét creatieve brein achter elk project. Zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en gaat altijd voor het wow-effect.

Met ruim 8 jaar ervaring als digital designer bij verschillende organisaties én als zelfstandige, werd het tijd om zijn droom waar te maken: het oprichten van een succesvolle webstudio waar hij zich continu kan uitleven bij het maken van bijzondere websites voor (minstens zo) bijzondere klanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op zijn prioriteitenlijstje. Leeft bewust en duurzaam en vertelt het liefst verhalen van opdrachtgevers die dat ook doen. Wordt superblij van knallende designs en tevreden klanten.

Waar we voor staan
Wie we zijn

testimonials

“Werken met BearlyBrave is een geweldige ervaring. Je kunt zien dat er veel aandacht wordt besteed aan iedere stap van het proces. Ook de communicatie verloopt snel en vlekkeloos.”
Portretfoto van klant

Kevin Ruhe

Eigenaar E-LLENIALS

“Met name de sterke werkethiek maakt het erg prettig om met BearlyBrave te werken. Hun passie, kunde en drive om bedrijven te helpen slagen, is wat mij betreft ongeëvenaard.”
Portretfoto van klant

Leon Wimmenhoeve

Eigenaar Complianz

Wie we zijn
Wat anderen over ons zeggen