Cookie instellingen
We gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website accepteer je ons privacybeleid.
Neem contact met ons op

contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! We zetten graag onze tanden in jouw vraag of opdracht.

FAQ

Met welk platform bouwen jullie mijn website en waarom?

Wij bouwen websites in Webflow. We raden je aan om ook de hosting via Webflow te laten verlopen, zodat je toegang krijgt tot alle krachtige CMS- en hostingfuncties die Webflow te bieden heeft. Dit omvat o.a. automatische back-ups, SEO-beheer, versiebeheer, regelmatig nieuwe functies en beveiligingsupdates. Door je website op Webflow te hosten, zit je niet vast aan maandelijkse onderhoudskosten, omdat het doorvoeren van aanpassingen dusdanig gebruiksvriendelijk is, dat dit in eigen beheer kan worden gedaan. Ook is er geen onderhoud aan plug-ins nodig, zoals vaak wel het geval is bij platforms zoals Wordpress.

Hoelang duurt een project bij jullie doorgaans?

Het hele proces van de ontwikkeling van een website neemt doorgaans 8 tot 12 weken in beslag. Dit is o.a. afhankelijk van de grootte van de website, van de urgentie en van jouw reactiesnelheid, aangezien jouw input centraal staat.

Wat hebben jullie van mij nodig om te kunnen beginnen?

We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en doelen. Tijdens de intake gaan we o.a. hierover in gesprek om vervolgens tot een gezamenlijk plan van aanpak te komen, waarmee jouw doelen bereikt gaan worden.

Kunnen we jullie inschakelen voor slechts een of enkele dienst(en)?

Ja, dat kan!

Ook komt het regelmatig voor dat het huidige merkontwerp van een bedrijf toe is aan vernieuwing. Aangezien dit zeer bepalend is voor alle uitingen die je als bedrijf doet, waaronder de website, is het essentieel dat er een goed merkontwerp is dat past bij het imago van jouw organisatie en jouw doelgroep aanspreekt. Met onze ruime ervaring kunnen we je ook hierbij helpen, zodat je zeker kunt zijn van een bijzondere website die helpt bij het bereiken van jouw doelen.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Krijgen we nadat de website live staat, zelf volledige controle over de website?

Ja! Wanneer de website eenmaal staat, kun je na een korte training van ons, zelf aan de slag in een gebruiksvriendelijk CMS. Vanaf dan heb jij de regie.

Welke ondersteuning bieden jullie naderhand?

Natuurlijk sta je er na de overdracht niet alleen voor! Gedurende 30 dagen bieden we volledige ondersteuning. En ook daarna kun je ons uiteraard altijd benaderen met jouw vragen.

in een notendop
Wat je verder nog wilt weten